Wie zijn wij?
Lynn Hartmans Persoonlijk begeleider/Coach

Bij Jump2Work geloven we sterk in het idee dat iedereen de kans verdient om een bevredigende en passende baan te vinden. Onze missie is om mensen te begeleiden en te ondersteunen op hun weg naar werk, ongeacht hun achtergrond of ervaring.

Onze Oorsprong

Na jarenlange ervaring in de zorg en als re-integratieadviseur en jobcoach, heeft Lynn Hartmans, oprichter van Jump2Work, samen met haar partner haar uitzendbureau Carrière Rotterdam-Centrum opgezet. Hoewel het uitzendbureau succesvol is, ontdekte Lynn haar ware passie: het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun werk.

Onze Diensten

Bij Jump2Work bieden we coaching aan iedereen die op zoek is naar begeleiding in hun professionele leven. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft, en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wij doen dit doormiddel van MotiFleX®-trajecten.
Klik hier om erachter te komen wat MotiFleX® precies inhoud.

Ons Podium voor Jou

Bij Jump2Work geven we iedereen een podium. Of je nu zelfstandig aan de slag wilt of liever hand in hand met ons werkt, de keuze is aan jou. We zijn er om je te ondersteunen, begeleiden en aan te moedigen, zodat jij je volledige potentieel kunt benutten.

Neem Contact met Ons Op

Wil je meer weten over hoe Jump2Work jou kan ondersteunen op jouw weg naar een leuke en passende baan? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!